Finaleconcert ICCH

Voor de zevende keer wordt The International Composition Competition Harelbeke georganiseerd. Deze wedstrijd stimuleert talentvolle componisten om de verworvenheden van de hedendaagse muziek en de actuele compositietechnieken te implementeren in het repertoire voor harmonieorkest. Uit 100 inzendingen wereldwijd koos een internationale jury drie composities. Uniek is dat de werken van de drie ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
29/06 om 00:00
30/06 om 00:00
Organisatie
Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke
Prijs
€ 10.0
Basistarief: 10,00 €
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...

Voor de zevende keer wordt The International Composition Competition Harelbeke georganiseerd. Deze wedstrijd stimuleert talentvolle componisten om de verworvenheden van de hedendaagse muziek en de actuele compositietechnieken te implementeren in het repertoire voor harmonieorkest.

Uit 100 inzendingen wereldwijd koos een internationale jury drie composities. Uniek is dat de werken van de drie finalisten live worden uitgevoerd. Dit gebeurt door het Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke.

Op zaterdag 29 juni gaan er lezingen door in cc het Spoor over hedendaagse klassieke muziek en de laureaten. Ze starten om 9 uur.

Op zondag 30 juni om 18u gaat het finaleconcert door in CC Het Spoor.

Bron: UiTinVlaanderen.be