Echt Antwaarps Teater - Hotel Mama

Gaby en Gilbert besluiten dat ze stoppen met werken. Ze hebben 45 jaar een kleine buurtsupermarkt gerund en willen nu dingen gaan doen waar ze eerder nooit tijd voor konden maken. Ze willen hun jeugddroom waarmaken: met de fiets 3 maanden rondtrekken door Frankrijk en Italië. De voorbereidingen worden getroffen, reisroutes uitgestippeld, hotelletjes gereserveerd en vooral veel geoefend op de ...
Waar
CC het SPOOR
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 10.0
VVK
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Telefoon: 056/733 420
Links

Gaby en Gilbert besluiten dat ze stoppen met werken. Ze hebben 45 jaar een kleine buurtsupermarkt gerund en willen nu dingen gaan doen waar ze eerder nooit tijd voor konden maken. Ze willen hun jeugddroom waarmaken: met de fiets 3 maanden rondtrekken door Frankrijk en Italië.

De voorbereidingen worden getroffen, reisroutes uitgestippeld, hotelletjes gereserveerd en vooral veel geoefend op de hometrainer.

Dan staat plots hun dochter met haar koffers voor de deur: haar relatie is stuk. Als een paar dagen later ook de zoon komt aankloppen met de vraag om terug naar het ouderlijke nest te mogen komen, zitten ze volop mee in de problemen.

Blijven de kinderen een paar weken of vinden ze het prima in “Hotel Mama”?!

Met Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Ann Van Mechelen, Nick Delafontaine