Dominique Van Malder & Ride This Train

Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. De productie ‘Johnny Cash, The Man and The Music’ brengt die twee werelden samen in een cultureel verantwoorde avond. Voor de muziek zorgt rIde tHIS traIn, een zeskoppig gezelschap dat geldt als de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken. ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
15/03 van 20:00 tot22:00
Organisatie
CC het SPOOR
Prijs
€ 13.0
CC VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. De productie ‘Johnny Cash, The Man and The Music’ brengt die twee werelden samen in een cultureel verantwoorde avond.

Voor de muziek zorgt rIde tHIS traIn, een zeskoppig gezelschap dat geldt als de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken. Al een jaar of drie spelen ze de pannen van het dak in café’s en op festivals. Nu zijn ze ervaren en geroutineerd, klaar om Johnny Cash een podium hoger te tillen.

Uiteraard passeren alle hits van Johnny Cash want zoals hij het zelf zei: “Er is maar één ding beter dan een hit van Johnny Cash en dat is een verzameling hits van Johnny Cash.” Staan dus zeker op de setlist: I walk the line, Folsom Prison Blues, A boy named Sue, Jackson, Ring of fi re … De sympathieke muzikanten van Ride this train brengen ze met aandoenlijk respect en aanstekelijke liefde voor de countrymeester.

Maar naast de band, de hits en de vergeten parels zorgt de acteur Dominique Van Malder voor extra spelplezier, voor passie, humor en plezante informatie. Dominique Van Malder speelt Johnny Cash, nee, hij IS Johnny Cash. Hij raast door tientallen prettig gestoorde mijmeringen of staat stil bij de tragische passages uit een gekweld bestaan. De pillen, de pijn, de prijzen, de liefde, de diepe dalen en staande ovaties…

Met een knipoog en een kwinkslag, met een plaagstoot en een glimlach sleurt hij je mee in de ongemeen boeiende wereld van Cash. Het publiek wordt een avondje ondergedompeld in het countrybad van de in 2018 vijftien jaar geleden overleden legende.