De Komedie Compagnie - Kassa Kassa

Eddy werd 2 jaar geleden ontslagen en heeft dit nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Hij bedenkt een ingenieus plan om de dalende inkomsten te compenseren. Toen één van zijn huurders emigreerde, bleef vadertje staat maar uitbetalingen doen op het oude adres. Een gemakkelijke bijverdienste als je zonder job zit! Kassa Kassa dus!
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 10.0
Basisprijs: € 10; Basisprijs ADD: € 12; jongeren - 26: € 7
Reservaties
Bestel tickets
Contact
tickets@cchetspoor.be
Telefoon: 056 733 420
Links

Eddy werd 2 jaar geleden ontslagen en heeft dit nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Hij bedenkt een ingenieus plan om de dalende inkomsten te compenseren. Toen één van zijn huurders emigreerde, bleef vadertje staat maar uitbetalingen doen op het oude adres. Een gemakkelijke bijverdienste als je zonder job zit! Kassa Kassa dus! Als echter de inspecteur van sociale zaken voor de deur staat is de paniek groot! Eddy betrekt in zijn web van leugens verschillende personen die geen kant meer op kunnen… Van dan af volgen dolle verwikkelingen, gekke misverstanden en veel persoonsverwisselingen elkaar in snel tempo op.

De Komedie Compagnie bereikte sinds de oprichting in augustus 2008 een breed en gevarieerd publiek met een divers aanbod aan populaire komedies: volkse komedies, kluchten, blijspelen, satires, zwarte komedies, enz… Door de vakkundige aanpak zijn zij mee verantwoordelijk voor de professionele ontwikkeling van komedies in Vlaanderen. De Komedie Compagnie zal dit genre blijven stimuleren en op lange termijn blijven ondersteunen. Ondertussen hebben ze bewezen dat ze komedie kunnen verheven tot een evidente professionele theatervorm en daarnaast de geboden kwaliteit toegankelijk kunnen maken voor een breed publiek.


Van Michael Cooney
Bewerking & Regie: Christophe Ameye
Cast: met Dirk Van Vooren, Ben Rottiers, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Dirk Lavrysen, Katrien De Becker, Ludo Hellinx, Lulu Aertgeerts en Agnès de Nul.

Bron: UiTinVlaanderen.be