Cie Equinote - Facecaché

Een hedendaagse circusvoorstelling waarin 4 acrobaten en 5 paarden je meenemen op een opwindende reis tussen hemel en aarde. Mens en dier brengen samen een verhaal over hoe iedereen op zijn eigen manier omgaat met zijn angsten: aan een touw hoog in de lucht, op een trapeze of in het blindelings vertrouwen van een paard. Alles gebeurt binnen de 60 minuten en in een regelrechte ...
Waar
Cc De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR
Prijs
€ 15.0
Ticketprijs
Reservaties
Bestel tickets
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Telefoon: 056/733 420
Leeftijd
6+
Links

Een hedendaagse circusvoorstelling waarin 4 acrobaten en 5 paarden je meenemen op een opwindende reis tussen hemel en aarde.

Mens en dier brengen samen een verhaal over hoe iedereen op zijn eigen manier omgaat met zijn angsten: aan een touw hoog in de lucht, op een trapeze of in het blindelings vertrouwen van een paard. Alles gebeurt binnen de 60 minuten en in een regelrechte rock-'n-rollsfeer. De duizelingwekkende stunts zijn zorgvuldig geregisseerd en worden ondersteund door een tot de verbeelding sprekend verhaal waarin humor en poëzie nooit veraf zijn. Het Franse Cie Equinote doorbreekt met FaceCaché het traditionele beeld van het paardensportcircus en trakteert het publiek op een vernieuwende, indrukwekkende voorstelling in een prachtige circustent.

Kortom: je kan er alleen maar van houden.

In samenwerking met CC De Schakel Waregem.
Voor kinderen vanaf 6 jaar.