Bruno Vanden Broecke & Peter De Graef - Niet doen!

Bruno vanden BroeCKe is in de eerste plaats theateracteur. In het verleden was hij verbonden aan SKaGeN, de KOE, BRONKS en Het Gevolg. Momenteel speelt hij op zeer regelmatige basis voorstellingen bij en voor KVS. Bruno speelde in televisiereeksen als De Ronde, Code 37, Duts, Katarakt, Matroesjka's 2 en Safety First, deelde in de prijzen met Wat Als 1, 2 en 3 en wordt nog quasi dagelijks ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
29/03 van 20:00 tot22:00
Organisatie
CC het SPOOR
Prijs
€ 16.0
CC VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Bruno vanden BroeCKe is in de eerste plaats theateracteur.

In het verleden was hij verbonden aan SKaGeN, de KOE, BRONKS en Het Gevolg. Momenteel speelt hij op zeer regelmatige basis voorstellingen bij en voor KVS. Bruno speelde in televisiereeksen als De Ronde, Code 37, Duts, Katarakt, Matroesjka's 2 en Safety First, deelde in de prijzen met Wat Als 1, 2 en 3 en wordt nog quasi dagelijks aangesproken als Sammy Tanghe uit Het Eiland.

Peter de Graef is meesterverteller en Louis d’Or-winnaar. Naast acteren, regisseert hij ook en schreef prijswinnende teksten als Ombat, Henry, N!ks en Zoals de dingen gaan. Op tv speelde hij onlangs nog één van de hoofdrollen in de Eén-reeks Den elfde van den elfde en zal hij binnenkort terug op het scherm te zien zijn in een nieuwe fi ctiereeks.