Bronks & Nevski Prospekt & Junges Schaufspielhaus Düsseldorf - Odyssee

Troje is gevallen.Odysseus kan naar huis.Naar zijn vrouw zijn zoon die hij achterliet toen die een baby was.De strijd en de jaren hebben hem getekend.Wat is thuis? En hoe komt hij daar?
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 13.0
VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Vandaag lopen er heel wat mannen rond zoals Odysseus, na lange oorlogsjaren het strijden moe. Hun enige wens is terugkeren naar een plek die ze thuis kunnen noemen. De Middellandse Zee is nog steeds vol gevaren. De schepen van toen zijn de trucks van nu, maar de angst voor ontdekking, de drang naar het beloofde land is niet veranderd.

Odyssee is een internationale, baldadige rockopera, zowel universeel als individueel. De intimiteit van zoon en verloren gewaande vader speelt zich af tegen de grotere achtergrond van stormangst en monsters. Odysseus als universele man, actueler dan ooit.

Concept Nevski Prospekt - Spelers: Ives Thuwis, Simon De Winne, Pieter-jan De Wijngaert, Patrick Vervueren, David Pagan & Kilian Ponert - Regie Gregory Caers - Dramaturgie Stefan Fisher-Fels - Licht Jeroen Doise - Decor Karel Vanhooren - Kostuums Inge Coleman - Techniek
Jo Thielemans & Maurice Van De Velde - Productie BRONKS & Nevski Prospekt & Junges Schauspielhaus Düsseldorf.

Bron: UiTinVlaanderen.be