Bazaar Bizar met Liliane Saint-Pierre

Wat zou dat geven? dacht MANdolinMAN toen ze de drie “artiesten” uitnodigden om samen een muzikale productie op te zetten. Een culturele clash, un grand boum, een Revue du jamais vue. Het resultaat van deze “culture clash” kan u horen, zien en meemaken in een ongeziene BAZAAR BIZAR van ongebreidelde muzikaliteit uit zowat alle hoeken van de wereld. (of toch tenminste de rand van die hoeken). ...
Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC het SPOOR
Prijs
€ 12.0
CC VVK
Reservaties
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Wat zou dat geven? dacht MANdolinMAN toen ze de drie “artiesten” uitnodigden om samen een muzikale productie op te zetten. Een culturele clash, un grand boum, een Revue du jamais vue. Het resultaat van deze “culture clash” kan u horen, zien en meemaken in een ongeziene BAZAAR BIZAR van ongebreidelde muzikaliteit uit zowat alle hoeken van de wereld.

(of toch tenminste de rand van die hoeken).

De levensloop en de geschiedenis van Liliane Saint-Pierre, Herr Seele en Jan De Smet is zo verschillend dat dit wel tot een originele en inventieve Grande Soirée De Revue moet leiden. Het is een beetje zoals het Franse spreekwoord zegt: “Les extrêmes se touchent

Met de geweldige muzikanten van MANdolinMAN als instrumentaal bindmiddel, aangevuld met dwarsfluitist Stefan Bracaval, zal die grote diversiteit dan toch nog tot een smaakvol geheel worden omgevormd. Kitsch wordt kunst en kunst met een kleine letter wordt ‘Kunst’.

U mag ook zeer benieuwd zijn naar wat er ‘tussen de liedjes’ zoal zal gebeuren…

MANdolinMAN stelt dit najaar zijn derde CD ‘Unfolding the Roots’ voor en bestaat uit Andries Boone, Dirk Naessens, Maarten Decombel en Peter-Jan Daems. Stefan Bracaval is fluitist bij The Brussels Jazz Orchestra.

Met Liliane Saint-Pierre, Jan De Smet en Herr Seele